Wanneer je toetreedt bij The Future Partners start je met een uniek driejarig ondernemersprogramma. Iedere leergang (curriculum) begint met jouw persoonlijke businessplan, zodat wij indien nodig het programma hierop aan kunnen passen. Samen met jouw persoonlijke ontwikkelcoach werk je aan het realiseren van je gewenste skillset. Zo leer je tijdens deze drie jaar alles om jezelf in de markt te zetten en een volwaardige businesspartner te worden voor jouw opdrachtgevers. Scroll verder voor meer informatie over de verschillende thema’s en blended learning portals of vraag vandaag nog een persoonlijke demo aan en bekijk ons ondernemersplatform met eigen ogen!

Future Branding!

Binnen het thema Future Branding leer je alles over het positioneren van jezelf als brand...

Lees meer

Partner Toolbox

Het binnenhalen en uitbreiden van jouw business staat centraal binnen het thema Partner Toolbox...

Lees meer

Entrepreneurship

De juiste balans tussen business en vrijetijd en het vieren van successen zijn slechts twee topics binnen dit thema...

Lees meer

Benieuwd naar ons ondernemersplatform?


BLENDED LEARNING is het nieuwe leren...

Alle trainingen in het ondernemersprogramma worden aangeboden conform een Blended Learning model. Blended Learning is de Engelse benaming voor gemixt leren. Denk aan fysieke bijeenkomsten maar ook online sessies. Met Blended Learning mix je verschillende leervormen tot één leervorm die we dan een Blended Learning oplossing noemen. Bij The Future Partners geloven wij in deze leervorm. Voornamelijk omdat jij als ondernemer zelf kan bepalen waar, hoe en wanneer je leert.

Ondernemersplatform

Als onderdeel van het ondernemersprogramma bieden wij een speciaal e-learningsplatform aan, in samenwerking met Wisborn en SkillsTown. Via de onderstaande inlogoptie kom je direct in onze TFP-omgeving terecht. Samen met de ondernemerscoach kan je jouw ideale leerroute uitstippelen.

Login

Udemy for Business

Naast je ondernemersvaardigheden ook andere (Technische) skills ontwikkelen? Ook dat kan bij The Future Partners. Door onze samenwerking met Udemy krijg je toegang tot meer dan 5000 online trainingen van toonaangevende experts en praktijkmensen. Welke training pak jij als eerste op?

Login