Ben jij de COMMERCIEEL BUSINESS PARTNER die wij zoeken? Wil jij MEEBOUWEN aan onze mooie club? Dan raden wij je aan te solliciteren naar deze toffe functie!   

Onze missie!

Wij helpen IT-specialisten ➡️ die nog in loondienst zijn ❓ de stap naar zelfstandig ondernemerschap te zetten 💪 Join the Partners 👊 Iets voor jou🔎? Be part of our success story🚀! Ondernemen doen we bij The Future Partners (TFP) niet alleen maar SAMEN!!

Wie zijn wij?

The Future Partners is het zusterlabel van The Future Group! Samen zijn wij het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland en we begeleiden en ondersteunen dagelijks ruim 400 zelfstandig IT-ondernemers! Bij TFP richten wij ons op IT-talenten met 3 tot 7 werkervaring die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen zetten en dat graag in een community met andere ondernemers doen. Zo delen we passie, kennis en netwerk en met ons unieke ondernemersprogramma helpen wij IT-specialisten in 3 jaar een topondernemer te worden!

Taken & verantwoordelijkheden

Als Commercieel Business Partner bij TFP ben je veelal bezig met het onderhouden van de relaties met onze opdrachtgevers en bouw je ook een ijzersterke relatie met onze aangesloten IT-ondernemers op. Je begeleid de startende ondernemers met veel passie en inlevingsvermogen in het proces naar hun eerste opdracht. Door jouw opgebouwde band met de ondernemers weet je hen door de jaren heen goed te adviseren, coachen en begeleiden in de commerciële uitdagingen die zij tegenkomen. Samen met onze partners (zelfstandig ondernemers) bouw je relaties met de opdrachtgevers uit en ga je op zoek naar nieuwe droomklanten, waardoor jij de meest interessante, innovatieve of maatschappelijk belangrijke opdrachten voor de partners binnen weten te halen.

De Commercieel Business Partner die wij zoeken is communicatief sterk, heeft oprechte interesse in wat mensen drijft, heeft voelsprieten voor commerciële kansen, is een echte netwerker en verbinder die snel linkjes legt, pakt graag verantwoordelijkheid en vraagt om hulp als het even niet lukt.

Wie ben jij?

Je hebt ontzettend veel positieve energie!! Je bent creatief en je haren gaan overeind staan van tunnelvisies! Je voelt je niet fijn bij afgebakende functies omdat je altijd op zoek gaat naar kansen en mogelijkheden. Als iets niet lukt dan denk jij: ik heb nog niet alles geprobeerd! Je bent commited naar je eigen gestelde doelen en de gezamenlijke doelstellingen. Je omringt je graag met mensen en maakt makkelijk een connectie.

Weet jij nog niet alles over het IT-domein of ondernemerschap? Wees gerust, wij nemen jou hierin mee. Er is ruimte om te leren en wij geloven in training on the job. Je bent niet bang om fouten te maken, want van fouten maken, leer je!

Wij denken dat jij deze achtergrond nodig hebt om succesvol te kunnen zijn:

Je hebt HBO werk-/denkniveau. Beschikt over commerciële vaardigheden (voeren van inhoudelijke gesprekken, onderhandelingen etc.). Fieldmanagement klinkt bekend in de oren (Bij TFP blijf je altijd in contact met onze ondernemers). Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur). Kennis van IT is een Pre, maar alles is te leren!

Wat bieden wij aan?

Een SEAT AT THE TABLE bij een van de snelst groeiende labels voor IT-ondernemers in Nederland! Veel ruimte om mee te denken en mee te bouwen aan onze toffe club! Vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denk dat die aansluit bij onze doelen. Prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten op je ervaring en achtergrond. Auto, laptop en telefoon.

Meer weten?

Laten we kennismaken! Stuur je CV en motivatie op naar @vida@thefuturepartners.nl. Tot snel!

Vida van Vessem

Kwalitatief, innovatief, ambitieus en gezellig! Dat zijn wij!
Dagelijks zetten wij ons 110% in om alle partners te ondersteunen tijdens het ondernemen.

Let’s connect ☕️!

Mob: 06-15310582
Email: vida@thefuturepartners