fbpx

WANTED: Security Specialist!

Datum: 17-06-2021 | Bron: The Future Partners

Kennis van Security heb je, daar hoeven wij je niks in bij te brengen. Maar hoe vermarkt je jouw kennis, blijf je futureproof en hoe zorg je in de toekomst voor nieuwe klussen die je ook echt leuk vindt om te doen? Klussen die je uitdagen en waar je echt helemaal los in kunt gaan een IT omgeving die cutting edge is. Heb jij er al over nagedacht om voor jezelf te beginnen? Misschien toch spannend, dan is het fijn dat The Future Partners je kunnen helpen!

Waar kom je te werken?
Onze partners maken het netwerk van The Future Partners. Samen bouwen wij aan onszelf als merk (IT-ondernemers), maar ook aan de kwaliteit van ons netwerk. Dit door middel van een 3-jarig ondernemersprogramma en diverse (sociale) events. Wij, de partners, worden volledig ondersteund op het gebied van administratie en sales. Zodat wij kunnen focussen op wat we echt leuk vinden. Wij zijn betrokken bij alle facetten van het netwerk. Ben jij gedreven om er samen een succes van te maken en de vrijheid te hebben als ondernemer? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat neem je mee als Security Specialist?
– Ondernemende ambities
– Minimaal afgeronde HBO opleiding op IT gebied
– Meer dan 3 jaar relevante IT ervaring als Security professional
– En je bent bereid om actief deel te nemen in ons netwerk

Welke profielen vallen onder de verzamelnaam Security Specialist?
Security is breed. Over het algemeen zijn wij werkzaam op Programma en Managementniveau. Veelal houden wij ons bezig met data veilig maken en behouden, die voldoen aan de laatste wet en regelgeving. Gouvernance en Compliancy lijken saaie topics, maar wij vinden Security erg sexy. Denk bij deze omschrijving aan functietitels als:

  • Ethical hacker
  • Security Engineer
  • Security Analist
  • Cyber Security Specialist
  • Secure Software Developer (SSD)
  • SOC protective security specialist
  • Pentest Specialist

In contact komen
Heb jij die ondernemende ambities en ervaring op het gebied van Security? Wil je meer weten over ondernemen als IT’er of wil je gewoon meer weten over The Future Partners? We komen graag met je in contact. Neem contact op met Anouk via telefoonnummer 06- 52 63 14 18 of mail naar anouk.vanmelis@the-future-group.com

Patrick Barbier
Managing Director
Kwalitatief, innovatief, ambitieus en gezellig! Dat zijn wij!
Dagelijks zetten wij ons 110% in om alle partners te ondersteunen tijdens het ondernemen.

Mijn belangrijkste taak?
En omgeving creëren waarin iedereen zich fijn voelt, vrijuit kan ondernemen en succesvol kan zijn.

Let’s connect ☕️!

Mob: 06-15574037
Email: patrick.barbier@thefuturepartners.nl