fbpx

MAAK EEN VLIEGENDE START ALS ZZP’ER

Datum: 16-02-2021 | Bron: The Future Partners

Er zijn in Nederland tienduizenden IT-professionals die in loondienst werken maar er regelmatig over denken om voor zichzelf te beginnen als ZZP’er. Ze zien bijvoorbeeld dat er in hun projectteam, naast hun vaste collega’s, ook een aantal externen zitten. En die externen maken altijd zo’n indruk omdat ze inhoudelijk gedreven zijn maar toch een relaxte houding hebben naar hun werk. Waarom? Omdat zij eigen baas zijn!

Je eigen koers bepalen. Zowel zakelijk als privé. ZZP’ers kiezen hun eigen opdrachten uit die passen bij hun interesse op dat moment en bij de ontwikkeling die ze willen doormaken. Maar hoe pak je dat aan? Want als ZZP’er heb je dan wel meer vrijheid, en waarschijnlijk een hoger inkomen, maar je staat er wel helemaal alleen voor. Hoe kom je dan bijvoorbeeld aan je opdrachten? Maar ook heel belangrijk hoe regel jij je administratie? Hoe zit dat ook alweer met die wetgeving; wet DBA, Borstlap, zelfstandigenaftrek etc? En hoe regel je een hypotheek als je geen vast inkomen hebt?

Uniek ondernemersprogramma

Tot voorkort was er geen opleiding om ZZP’er te worden. Het was altijd een kwestie van in het diepe springen en hopen dat het allemaal goed zou komen. Geen aantrekkelijke gedachte. En zie je partner maar eens te overtuigen dat het verstandig is om, zeker in deze tijd, voor jezelf te gaan beginnen.

Maar sinds kort bestaat zo’n opleiding wél. The Future Partners biedt een uniek driejarig ondernemersprogramma waarin we je een allround zelfstandig professional maken. En ondertussen zit je gewoon op een mooie uitdagende opdracht bij een van onze topklanten. Learning by doing noemen wij dat.

Ondernemerscoach on speed-dial

Wanneer je toetreedt bij The Future Partners start je direct met ons uniek driejarig ondernemersprogramma. Iedere leergang (curriculum) begint met jouw persoonlijke businessplan, zodat wij indien nodig het programma hierop aan kunnen passen. Samen met jouw persoonlijke ondernemerscoach werk je aan het realiseren van je gewenste skillset.

Zo leer je tijdens deze drie jaar alles om jezelf goed in de markt te zetten en een volwaardige businesspartner te worden. Ons blended (fysiek, online en zelfstudie) programma is in drie pijlers verdeeld: Future Branding, Partners Toolbox en Entrepreneurship.

In drie groepen staat Q1 2021 in het teken van Future Branding. Hoe zichtbaar ben jij online? Ooit wel eens over nagedacht? Ons programma is ingericht om onze partners snel succesvol te laten zijn. Wil je ons platform een keer live zien? Vraag dan onze gratis demo aan.

Wij ondernemen samen!

Maak kennis met ons Money Machientje. Tijdens ons exclusief en uniek ondernemersprgramma helpen wij onze ondernemers namelijk om minder afdracht te betalen. Je hoort het goed! Een businessmodel wat volledig is ingericht om ondernemerschap te stimuleren. Samen succesvol. Dat is onze kracht.

Vragen over het ondernemerschap? Kom op 25 februari naar onze Startersavond!
Meld je gratis aan en stel al je vragen aan ons ondernemerspanel.

Patrick Barbier
Managing Director
Kwalitatief, innovatief, ambitieus en gezellig! Dat zijn wij!
Dagelijks zetten wij ons 110% in om alle partners te ondersteunen tijdens het ondernemen.

Mijn belangrijkste taak?
En omgeving creëren waarin iedereen zich fijn voelt, vrijuit kan ondernemen en succesvol kan zijn.

Let’s connect ☕️!

Mob: 06-15574037
Email: patrick.barbier@thefuturepartners.nl